Nieuwe Antwerp-linksback landt op Zaventem: Ik kan niet wachten om te beginnen

Nieuwe Antwerp-linksback landt op Zaventem: "Ik kan niet wachten om te beginnen"

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 11:00do 05-08-2021 om 11:00

Zonder ongelukken wordt Sam Vines de nieuwe linksachter van Royal Antwerp FC. De Amerikaan is donderdagochtend geland op Zaventem, na een behoorlijk vermoeiende vlucht. Enkel zijn medische proeven kunnen nog voor een kink in de kabel zorgen.

Het Nieuwsblad kon een glimp opvangen van de 22-jarige Vines, toen die rond 10u toekwam op de luchthaven van Zaventem. Afgelopen zondag kroonde de linksachter zich nog met zijn thuisland tot eindlaureaat van de Gold Cup. Het zijn dan ook vermoeiende dagen, geeft hij zelf toe in een reactie. Sinds januari heeft Vines eigenlijk geen enkele rustperiode kunnen inbouwen.

Dat zal er nu ook niet meteen van komen. Deze donderdag of vrijdag staan al medische testen op het programma op de Bosuil. Als die succesvol verlopen, hoopt trainer Brian Priske zijn nieuwe back zo snel mogelijk te verwelkomen op training.

Zelf verwacht Vines dat alles goed komt. "Ik hoop dat dat lukt, nu ik in de winning mood ben", lacht hij. "Ik kan niet wachten om er bij Antwerp aan te beginnen." Op de eerste twee speeldagen van dit seizoen nam Robbe Quirynen de honneurs waar op de Antwerpse linkerflank. Dat deed hij behoorlijk, maar de jongeling mist nog de nodige ervaring om er een hele campagne lang te staan. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws