'Ajax verwacht Engelse transfer Neres en wil véél meer dan 30 miljoen voor Antony'

'Ajax verwacht Engelse transfer Neres en wil véél meer dan 30 miljoen voor Antony'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 10:25do 05-08-2021 om 10:25

De kans dat Antony deze zomer vertrekt bij Ajax 'is bijna te verwaarlozen'. Dat stelt De Telegraaf. De verwachting is wel dat landgenoot David Neres nog een transfer maakt.

Volgens de ochtendkrant denkt directeur voetbalzaken Marc Overmars de 24-jarige Braziliaan in de Premier League te kunnen slijten. Welke clubs eventueel interesse hebben, is niet duidelijk. Neres moet in Amsterdam concurreren met Antony en de van Feyenoord overgekomen Steven Berghuis.

Mocht Neres vertrekken, dan strijden Berghuis en Antony om een basisplaats. De 21-jarige dribbelaar lijkt bij Ajax te blijven ondanks de vermeende interesse van Bayern München. Dat komt vooral door zijn vraagprijs. Hoewel in Duitse media bedragen worden genoemd van dertig miljoen euro, lijkt de Eredivisie-kampioen véél hoger in de boom te zitten.

'Voor een van zijn sterspelers heeft Ajax een veel hoger bedrag, misschien zelfs wel het dubbele, in gedachten. Overmars zit in een zetel. Antony speelt pas een jaar in Amsterdam, kan nog mega-stappen maken en staat tot de zomer van 2025 onder contract', schetst De Telegraaf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws