Dat bewijst nogmaals dat KRC Genk heel veel kwaliteiten heeft

"Dat bewijst nogmaals dat KRC Genk heel veel kwaliteiten heeft"

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 22:15wo 04-08-2021 om 22:15

KRC Genk verloor dinsdag met 1-2 van Shakhtar Donetsk. Coach Roberto de Zerbi was tevreden met dat resultaat, zeker omdat KRC Genk lang niet slecht speelde. 

"Met het eindresultaat ben ik erg tevreden", vertelt de coach tegen Het Belang Van Limburg. "We hebben gewonnen van een heel sterk team. In de eerste helft zorgden wij lange tijd voor een vlotte balcirculatie. Maar toen Genk op voorsprong kwam, hadden wij het niet gemakkelijk. Dat bewijst nogmaals dat Genk heel veel kwaliteiten heeft.”

De Zerbi gelooft dan ook niet dat Shakhtar gewonnen spel heeft. "Nogmaals,Genk is een team dat alle respect verdient. Ook in de terugwedstrijd. We hebben een mooie stap gezet, meer niet. Het kan in de terugmatch nog alle kanten uit. Met Bongonda, Onuachu, Hrosovsky en Ito heeft Genk veel klassespelers in huis. Wij zullen op onze hoede moeten zijn. Ook al hebben we natuurlijk wel het thuisvoordeel."

Als KRC Genk de situatie omkeert, volgt er nog een taaie kluif in de laatste voorronde. Dat wordt een ontmoeting met AS Monaco of Sparta Praag. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws