'Lukaku heeft aan Inter laten weten dat hij naar Chelsea wil'

'Lukaku heeft aan Inter laten weten dat hij naar Chelsea wil'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 19:45wo 04-08-2021 om 19:45

Romelu Lukaku liet lang verstaan dat hij bij Inter zou blijven. Maar blijkbaar is de Rode Duivel van gedachten veranderd. Volgens Guillaume Maillard-Pacini maakte Lukaku aan Inter bekend dat hij terug wil keren naar Chelsea.

Chelsea maakt er geen geheim van dat het Lukaku terug in huis wil halen. De winnaar van de Champions League deed al een eerste bod op Big Rom van circa 100 – 130 miljoen euro, maar dat vond Inter blijkbaar te weinig. Toch zou de Italiaanse landskampioen willen meewerken aan een transfer.

Inter beweerde lang dat het Lukaku niet zou verkopen, maar lijkt nu toch zijn kar te draaien. Dat komt waarschijnlijk omdat Lukaku aan het bestuur heeft laten weten dat hij een transfer naar Chelsea nu wel ziet zitten. De voorbije dagen werd de Italiaanse club op de hoogte gesteld van de beslissing van Lukaku.

In 2011 plukte Chelsea Lukaku weg bij Anderlecht. Op jonge leeftijd kon de aanvaller nooit doorbreken in Londen. Lukaku wil nu de kans grijpen om alsnog te schitteren voor de club waar hij als jonge speler al fan van was.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws