OFFICIEEL: Liverpool in de wolken, Alisson verlengt zijn contract bij de Reds

OFFICIEEL: Liverpool in de wolken, Alisson verlengt zijn contract bij de Reds

04-08-2021 18:30

Liverpool heeft naast Fabinho ook een tweede Braziliaanse selectiespeler langer aan zich weten te binden. De 28-jarige doelman Alisson Becker heeft zijn contract bij The Reds verlengd tot 2027.

Eerder deze week wist de club uit Liverpool ook al Trent Alexander-Arnold en Fabinho langer aan zich te binden. Becker is erg blij met zijn contractverlenging. "Mijn familie en ik zijn heel gelukkig hier in Engeland", laat hij weten op de clubsite. "Ik ben blij dat ik verder kan gaan met datgene wat ik hier bij de club opgebouwd heb. Het was geen moeilijke beslissing voor mij om te verlengen."

Alisson kwam in de zomer van 2018 over van het Italiaanse AS Roma. Sindsdien is de Braziliaan vaste keus onder de lat in het elftal van manager Jürgen Klopp. Onder meer Simon Mignolet moest daardoor wijken bij Liverpool.

De nummer zeven van de Ballon d’Or-verkiezing in 2019 is naar eigen zeggen nog lang niet klaar bij Liverpool. "We moeten onszelf hoge doelen stellen en er alles aan doen om die te behalen. Dat betekent het winnen van de Champions League, Premier League en alle bekers."