'Onana wordt omgepraat en geeft Olympique Lyon telefonisch een nee'

'Onana wordt omgepraat en geeft Olympique Lyon telefonisch een nee'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 16:26wo 04-08-2021 om 16:26

Olympique Lyon heeft de strijd om Andre Onana opgegeven, meldt L'Èquipe. De Franse topclub wilde de doelman van Ajax graag hebben, maar heeft telefonisch een nee te horen gekregen.

Dinsdag werd bekend dat Onana aan het twijfelen is geslagen, maar nu heeft hij definitief de stekker uit de gesprekken getrokken en Lyon ook laten weten dat hij geen interesse meer heeft. Lyon blijft gefrustreerd achter. De club onderhandelde enkele weken met Ajax over de transfersom en bereikte vorige week een akkoord over een bedrag van naar verluidt ongeveer zes miljoen euro, exclusief bonussen.

De clubleiding van Lyon heeft woensdagochtend van Onana te horen gekregen dat het niet doorgaat, aldus L'Èquipe. Hij gold als 'topprioriteit' van trainer Peter Bosz, die hem nog kent vanuit zijn Ajax-tijd.

Volgens de berichtgeving van de Franse sportkrant heeft Onana zich om laten praten door diverse tussenpersonen van clubs. Die zouden hem een aantrekkelijke tekenbonus hebben voorgeschoteld. Namen van clubs zijn nog niet genoemd.

Het is de bedoeling dat Onana deze zomer vertrekt. Omdat hij nog maar een eenjarig contract heeft, hoopt Ajax daar ook op. Lyon gaat deze zomer geen nieuwe keeper halen en vestigt alle hoop op Anthony Lopes.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws