Standard heeft goudklompje in handen: Eto'o dichtte hem grote toekomst toe

Standard heeft goudklompje in handen: "Eto'o dichtte hem grote toekomst toe"

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 11:30wo 04-08-2021 om 11:30

In de voorbeschouwingen hingen er donkere wolken boven de ambities van Standard Luik, maar na twee speeldagen hebben de troepen van Mbaye Leye toch vier punten op de teller gezet. Tegen Zulte Waregem was Abdoul Tapsoba de gevierde man. Hij zou wel eens kunnen doorbreken op Sclessin.

Vlak voor tijd duwde Tapsoba van dichtbij de verlossende 1-2 binnen, waardoor Standard haar eerste driepunter mocht vieren aan de Gaverbeek. Vorig seizoen stak de jongeling zijn neus al enkele keren aan het venster. Nu is hij klaar om een belangrijke rol op te nemen. "Eén van zijn grootste sterktes is dat hij nooit twijfelt", beseft zijn broer, Issa, bij La Dernière Heure.

Dat hoeft ook niet, als zelfs Samuel Eto'o het in jou ziet. Issa doet de opmerkelijke anekdote uit de doeken. In 2016 kroonde Tapsoba zich tot topschutter op een toernooi in Marseille. Daar was de Kameroense supervedette ook aanwezig. "In de kleedkamer kwam hij naar Abdoul en zei: "Blijf hard werken, want je hebt een mooie toekomst voor je"", klinkt het. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws