OFFICIEEL: OH Leuven verlost Club Brugge eindelijk definitief van Rezaei

OFFICIEEL: OH Leuven verlost Club Brugge eindelijk definitief van Rezaei

04-08-2021 10:00 Laatste update: 10:04
Jupiler Pro League 14 Reacties

Club Brugge heeft Kaveh Rezaei eindelijk van de loonlijst kunnen schrappen. Oud-Heverlee Leuven kondigt woensdagvoormiddag namelijk de komst van de Iraanse spits aan. Hij moet voor de doelpunten zorgen aan Den Dreef.

Op de eigen website heeft OHL de transfer van Rezaei de wijde wereld ingestuurd. De sluipschutter komt op definitieve basis over van Club en ondertekende een contract voor één seizoen, met een optie op een bijkomend jaar. De veertienvoudige international kan zo weer aan voetballen denken, want in Brugge was hij volledig naar de schaduw verdwenen.

Medio 2018 legde Club nochtans nog een recordbedrag op tafel om Rezaei in huis te halen. Dat leek ook gerechtvaardigd, aangezien die zich bij Sporting Charleroi tot een gevreesde doelpuntenmaker had ontpopt. Bij Blauw-Zwart kwam dat er, mede door een heupblessure, echter nooit uit. Tot twee keer toe leende Club hem terug uit aan de Carolo's.

Ondanks 38 competitietreffers over alle jaren heen kon of wilde Charleroi hem niet volledig terugnemen. Daardoor moest Club op zoek naar een nieuwe oplossing. OHL ging graag in dat verhaal mee. Mogelijk is de komst van Rezaei een voorteken voor een vertrek van Thomas Henry, de clubtopschutter van vorig seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie