OFFICIEEL: Na spookpassage bij Anderlecht tekent Hahn weer in zijn thuisland

OFFICIEEL: Na spookpassage bij Anderlecht tekent Hahn weer in zijn thuisland

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 09:55wo 04-08-2021 om 09:55

Warner Hahn is officieel de nieuwe doelman van Go Ahead Eagles. De promovendus uit Deventer heeft hem voor één seizoen gecontracteerd, zo wordt woensdagochtend bevestigd met een fraaie video. Zo kan de Nederlander zich weer oprichten na een onopgemerkte doortocht bij RSC Anderlecht.

Hahn (29) kreeg na de blessure van Hendrik Van Crombrugge een contract bij Anderlecht, maar kwam daar geen minuut in actie. Daardoor was hij deze zomer transfervrij. Hij had zijn zinnen gezet op een avontuur buiten de Benelux, maar Go Ahead Eagles wist de oud-keeper van FC Dordrecht, PEC Zwolle, Feyenoord en sc Heerenveen deze week definitief te overtuigen. In Deventer volgt hij de naar Ajax vertrokken uitblinker Jay Gorter op.

"Eigenlijk is het de afgelopen week heel snel gegaan", reageert Hahn op de website van zijn nieuwe club. "Ik had een goed gesprek met de trainer (Kees van Wonderen, red.) en technisch manager (Paul Bosvelt, red.). Go Ahead Eagles heeft een geweldige aanhang, een mooi stadion en een goed veld."

Hahn is de opvolger van clean sheet-koning Gorter, die afgelopen seizoen een recordaantal keren de nul hield in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik denk niet dat we komend seizoen zo vaak de nul gaan houden als afgelopen seizoen", lacht Hahn. "Jay heeft natuurlijk heel goede wedstrijden gekeept en ook verdedigend stond het goed. Aan ons nu de taak dat vast te houden met het hele team."

Volgens technisch manager Bosvelt is Go Ahead niet over één nacht ijs gegaan in de zoektocht naar een nieuwe doelman. "Het is een sleutelpositie in het veld", zegt hij. "We zijn zeer tevreden dat we Warner nu vast hebben kunnen leggen. Met hem hebben we een sterke doelman vast kunnen leggen, die veel ervaring heeft op Eredivisie-niveau."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws