'Zelfs de ontkennende Inter-fans begrijpen nu dat vertrek Lukaku mogelijkheid is'

'Zelfs de ontkennende Inter-fans begrijpen nu dat vertrek Lukaku mogelijkheid is'

04-08-2021 09:02
10

Voorlopig bereidt Romelu Lukaku zich bij Internazionale voor op een nieuwe Serie-A-seizoen. Volgens de wandelgangen zou Chelsea FC een bod van zo'n 100 miljoen euro in petto hebben om een sensationele terugkeer te bewerkstelligen. Tancredi Palmeri brengt een update.

De Italiaanse journalist blijft erbij dat de toekomst van Lukaku onduidelijk is, ook al waren er de laatste dagen geen concrete ontwikkelingen. 'Zelfs de ontkennende Inter-fans beginnen te begrijpen dat een vertrek van Lukaku een mogelijkheid is', schrijft Palmeri op zijn blog voor L'InteristaHij benadrukt dat Inter de aanbieding van Chelsea naast zich neergelegd heeft, waardoor de Rode Duivel zelf eigenlijk geen inspraak heeft gekregen.

Palmeri geeft een hypothetische verdeling van de machtsverhoudingen. Of een transfer er al dan niet komt, hangt volgens hem voor 40 procent af van Lukaku zelf, voor 40 procent van de intenties van Inter en voor 20 procent van de aanbieding van Chelsea. Naar verluidt zouden de Nerazzurri wel bereid zijn om overstag te gaan voor 120 miljoen euro. In Londen weet men dus wat hen te doen staat.