Turks gerucht: 'KRC Genk denkt aan komst van Marin (ex-Anderlecht)'

Turks gerucht: 'KRC Genk denkt aan komst van Marin (ex-Anderlecht)'

03-08-2021 16:44
8

KRC Genk haalde met Mike Trésor en Carel Eiting al wat creativiteit op het middenveld in huis. Daar kan met Marko Marin nu nog een naam bijkomen.

In Turkije valt bij Sporx het opvallende gerucht te lezen dat Marin op het verlanglijstje van KRC Genk staat. De Duitse ex-middenvelder van RSC Anderlecht is momenteel een vrije speler nadat hij zijn contract bij Al Ahli verbrak. Nu kan hij terugkeren naar België.

Genk is naar verluidt niet de enige ploeg die interesse toont, want ook het Griekse AEK Athene wordt gelinkt aan de 32-jarige Marin. Het zou alleszins een vreemde koerswijziging in het transferbeleid van KRC Genk zijn, dat zich de voorbije jaren vooral richtte op jongere spelers.

Marin kwam in ons land uit voor RSC Anderlecht, maar een groot succes werd dat niet. De middenvelder was amper fit en kwam uiteindelijk slechts acht keer in actie voor de Brusselaars. Daarna kwam de ex-speler van onder andere Sevilla en Chelsea nog uit voor Trabzonspor, Olympiakos en Rode Ster Belgrado, steeds met wisselend succes.