Terug van weggeweest: Genk rekent in Europa op goals van Onuachu

Terug van weggeweest: Genk rekent in Europa op goals van Onuachu

02-08-2021 17:00
6

KRC Genk zal dinsdag een beroep kunnen doen op Paul Onuachu. Coach John Van den Brom maakte dat bekend op de persconferentie voorafgaand aan de Champions League kwalificatiewedstrijd tegen Shakhtar Donetsk.

Onuachu was afgelopen weekend nog een opvallende afwezige in de competitiewedstrijd tegen KV Oostende. De Nigeriaanse spits zou mentaal nog niet klaar zijn geweest. De reden daarvoor hoeven we niet ver te zoeken, Onuachu wil zijn topseizoen bekronen en aast op een transfer.

Dinsdag zal de spits er echter wél bij zijn. Zo vertelde Van den brom dat hij Onuachu opneemt in zijn selectie. "Hij is beschikbaar en zit in de selectie", citeert Het Laatste Nieuws de coach. "Of hij ook aan de aftrap komt zien jullie morgen wel."

De verwachting is dat Van den Brom Onuachu meteen in de basisopstelling dropt tegen Shakhtar. De spits zelf aast wel nog steeds op een transfer, momenteel ligt e rechter nog geen enkele concrete aanbieding op tafel in Genk. Mogelijk verandert dat wanneer Onuachu schittert op het Europese toneel.