'Barcelona is het nu echt zat en wil uiterlijk zondag duidelijkheid van tiener'

'Barcelona is het nu echt zat en wil uiterlijk zondag duidelijkheid van tiener'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 08:22ma 02-08-2021 om 08:22

Laatste update: maandag 2 augustus 2021 om 08:22ma 02-08-2021 om 08:22

Het geduld van FC Barcelona is op: na wekenlange onderhandelingen eist de Catalaanse club duidelijkheid van Ilaix Moriba, meldt Mundo Deportivo. Het achttienjarige toptalent moet uiterlijk zondag 8 augustus beslissen over zijn contract.

Barcelona heeft afgelopen woensdag het allerlaatste aanbod verstuurd naar de zaakwaarnemers van Moriba, kort voordat Ronald Koeman en zijn spelers op trainingskamp gingen. Door het getouwtrek over zijn tot medio 2022 lopende contract ontbrak hij in Duitsland.

De hoge eisen van Moriba's management zijn volgens MD het grootste struikelblok in de onderhandelingen. Het geïrriteerde Barça heeft nu een ultimatum opgelegd: als er aanstaande zondag geen akkoord is bereikt, wordt de veelbesproken tiener in de etalage gezet voor verkoop.

Moriba brak vorig seizoen door in Camp Nou. Hij kwam tot veertien optredens in La Liga onder Koeman, ook speelde hij drie bekerduels en debuteerde hij in de Champions League. Barça heeft naar verluidt nog geen formele biedingen op Moriba ontvangen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws