Elsner glundert bij Kortrijk: Alleen leider zijn was zeker ons objectief niet

Elsner glundert bij Kortrijk: "Alleen leider zijn was zeker ons objectief niet"

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 23:51zo 01-08-2021 om 23:51

Niet Club Brugge, KRC Genk of zelfs Royal Antwerp FC gaat aan kop na twee speeldagen in de Jupiler Pro League, maar wel het verrassende KV Kortrijk. Na een logische zege tegen RFC Seraing ging nu ook The Great Old voor de bijl: 0-1. Luka Elsner vond dat een terechte overwinning.

Kortrijk behaalde een knap resultaat op de Bosuil, met maturiteit en bij momenten goed voetbal. Toch was Elsner voornamelijk te spreken over de mentaliteit van zijn spelersgroep. "Antwerp heeft veel kwaliteiten, dus we wisten dat er moeilijke momenten zouden komen", geeft hij aan bij SporzaZijn verdediging stond echter uitstekend. "We hebben zelf ook niet weinig kansen gecreëerd", benadrukt Elsner nog.

Al in de openingsminuut had Kortrijk kunnen scoren, maar Mohammed Badamosi gleed onbegrijpelijk tegen de paal. Dat hoefde Elsner zijn spits aan het einde van de rit niet kwalijk te nemen. "We lieten de kansen liggen in de eerste tien minuten, maar uiteindelijk was het nog beter zo, want als we vroeg de 0-1 maken, dan krijgen we nog een andere wedstrijd", heeft de Sloveen zijn eigen kijk op die situatie.

Kortrijk staat zo verrassend aan de leiding na twee speelrondes. Het lijkt er niet op dat De Kerels dat zullen doortrekken tot het einde, maar in tussentijd doet het wel deugd. "Alleen leider zijn was zeker niet ons objectief vooraf, maar het is wel heel leuk", vat Elsner het gevoel samen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws