Priske droomde van andere start: Bij Antwerp moet je winnen, dat weet iedereen

Priske droomde van andere start: "Bij Antwerp moet je winnen, dat weet iedereen"

01-08-2021 23:36
6

Brian Priske heeft zijn intrede in Deurne-Noord gemist. Na twee speeldagen bengelt het ambitieuze Royal Antwerp FC zowaar helemaal achteraan in de Jupiler Pro League. In de 0-1-nederlaag tegen KV Kortrijk zag de Deen goede en minder goede dingen.

Eerst en vooral vond Priske niet dat het duel een winnaar verdiende. "Normaal is dit een match die op 0-0 of 1-1 eindigt", geeft hij aan bij Sporza. Tegen de klassegoal van Faïz Selemani viel echter niets te beginnen, moest ook de Antwerp-coach toegeven. De aanvaller van KV Kortrijk dribbelde Aurélio Buta dol en vond vervolgens enig mooi de verste hoek.

Uiteraard spreekt Priske van ontgoocheling. De trainer slaat en zalft. "Onze prestatie was ook niet voldoende, maar wel al beter dan tegen KV Mechelen. Er was vanavond een lange periode dat KVK geen kansen kreeg", probeerde hij toch het positieve te zien. Verder zag hij zijn verdediging enkele keren onnodig balverlies lijden.

De voorbije weken herhaalde iedereen binnen de club regelmatig dat Priske de nodige tijd moet krijgen om zijn filosofie in te slijpen. Ook zijn niet alle aanwinsten al speelklaar. Toch beseft Priske dat er punten gepakt moeten worden. "Bij Antwerp moet je winnen, dat weet iedereen."