Cercle Brugge is helemaal klaar voor Club Brugge: Hebben alles te winnen

Cercle Brugge is helemaal klaar voor Club Brugge: "Hebben alles te winnen"

01-08-2021 21:46
4

Cercle Brugge is bijzonder goed begonnen aan het nieuwe seizoen en staat na twee speeldagen aan de top van het klassement. Het telt vier op zes en kan nu ook uitkijken naar de derby, tegen stadsrivaal Club Brugge.

Dat Cercle zo goed ging beginnen, had amper iemand verwacht. Het zorgt er dan ook voor dat Cercle Brugge zonder al te veel stress kan spelen tegen de buren. "Volgend weekend hebben we alles te winnen tegen Club Brugge. Met deze mentaliteit kunnen we zeker verder en ik ben er zeker van dat mijn spelers hun huid duur gaan verkopen", gaf coach Yves Vanderhaeghe aan bij Sporza.

Zowel Cercle Brugge als Club Brugge tellen nu vier punten in de competitie. Club Brugge wist na het gelijkspel tegen AS Eupen de drie punten te pakken tegen Union, maar had het niet makkelijk tegen de promovendus.

In de voorbije vier competitiewedstrijden wist Club Brugge telkens de drie punten te pakken. De laatste competitieoverwinning van Cercle tegen Club Brugge dateert inmiddels van 2013. Toen haalde Cercle het met 2-0.