Clement kan lof niet op over Mignolet na terugkeer bij Club Brugge

Clement kan lof niet op over Mignolet na terugkeer bij Club Brugge

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 20:58zo 01-08-2021 om 20:58

Club Brugge pakte zondag de eerste drie punten van het seizoen en won met 0-1 van Union. Daar mag het doelpuntenmaker Eduard Sobol voor bedanken, maar ook doelman Simon Mignolet. Met enkele goede reddingen hield hij Blauw-Zwart in de partij, zag ook coach Philippe Clement.

De Rode Duivel moest door een blessure de eerste wedstrijd nog aan zich voorbij laten gaan, maar bewees tegen Union waarom hij zo belangrijk is voor Club Brugge. Ook Clement had achteraf niets dan lof voor Mignolet. "Hij is fit en heeft zich heel goed verzorgd", klonk het op de clubsite.

Voor Mignolet was het een goede terugkeer, na zijn korte afwezigheid. "Het is natuurlijk niet evident na een tijd afwezig te zijn en geen oefenmatchen te hebben gespeeld, maar hij heeft wel het voordeel van zijn ervaring. Simon heeft ook heel hard gewerkt om uit de blessure te geraken en hij heeft nu weer meteen kwaliteit getoond", aldus Clement.

Mignolet werd vervangen door jonkie Senne Lammens, die nu op de bank begon. Hij lijkt daar ook niet snel van te gaan verdwijnen na de terugkeer van Mignolet, al blijft Clement ook lovend voor de jonge doelman. "Lammens heeft het ook fantastisch gedaan. Het is een luxe om met 3 (ook Nick Shinton) goede keepers te zitten en dat gaan we dit seizoen zeker nodig hebben", besloot de trainer van Club Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws