'Dit kan niet zijn wat Refaelov ervan had verwacht bij Anderlecht'

'Dit kan niet zijn wat Refaelov ervan had verwacht bij Anderlecht'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 17:15zo 01-08-2021 om 17:15

Anderlecht bleef zaterdag steken op 1-1 tegen Eupen. Opvallend genoeg mocht Lior Refaelov weer niet starten. Pieter-Jan Calcoen, die Anderlecht volgt voor Het Laatste Nieuwsbegrijpt daar duidelijk niets van. 

Refaelov is ongetwijfeld één van de meest opvallende zomertransfers. 'Rafa' kon zich niet vinden in het contractvoorstel van Antwerp en verhuisde dus naar paars-wit. Hij moest daar de leider worden op het middenveld, maar dat zal moeilijk gaan vanop de bank.

'Twee keer invaller, één op zes: dit kan tot dusver niet zijn wat Refaelov ervan verwacht had', vertelt Calcoen dan ook. 'Dit zou een sprookjeshuwelijk worden. Voorlopig valt dat lelijk tegen. Nochtans toonde Refaelov in Eupen dat hij absoluut nog een meerwaarde voor eender welke Belgische club kan betekenen. Hij viel gretig in. Bracht schwung. Versnelde het spel. Creëerde openingen. Een zoekend Anderlecht kon die impulsen goed gebruiken', maakt hij zijn analyse.

Coach Vincent Kompany gaf na de match ook al aan dat hij tevreden was over de invalbeurt van Refaelov. Donderdag volgt de Europese clash met Laçi uit Albanië. Krijgt Refaelov dan een volwaardige kans? 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws