Benson krijgt ultieme kans bij Antwerp: Goed gesprek met bestuur

Benson krijgt ultieme kans bij Antwerp: "Goed gesprek met bestuur"

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 17:00zo 01-08-2021 om 17:00

Benson Manuel moet het dit seizoen eindelijk gaan bewijzen bij Antwerp. Vorige week lukte dat al aardig met een goal tegen KV Mechelen. Aan vertrouwen heeft hij alvast geen gebrek.

Benson is pas terug van een uitleenbeurt aan PEC Zwolle, maar wil het nu maken op de Bosuil. "Ik ben hier begonnen met de instelling: ik ga spelen", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. "We zien wel hoe vaak en hoeveel minuten. Tegen ploegen als Ajax en PSV heb ik prima wedstrijden gespeeld. Voor mij waren dat interessante meetpunten. Als je in dat soort matchen presteert, verwacht je eigenlijk dat je het overal kan."

Benson was ei zo na zelfs bij PEC Zwolle gebleven."Ik hield een heel positief gevoel over aan die paar maanden, leerde in Nederland ook fijne mensen kennen. Dus ja, ik wou gerust langer blijven. Maar op financieel vlak was het aanbod niet waar ik op hoopte. Tegelijkertijd had ik in het tussenseizoen goede gesprekken met het bestuur van Antwerp – dat me trouwens altijd is blijven volgen – en met de nieuwe trainer."

Antwerp speelt zondagavond een thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk. Kan Benson zich daar weer bewijzen?

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws