Brys zag vooral gemiste mogelijkheden op het veld van Cercle: Drie open kansen

Brys zag vooral gemiste mogelijkheden op het veld van Cercle: "Drie open kansen"

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 13:43zo 01-08-2021 om 13:43

Oud-Heverlee Leuven is er niet in geslaagd om haar eerste driepunter van het seizoen te veroveren. Op het veld van Cercle Brugge kwamen de troepen van Marc Brys nochtans 0-1, maar op een kwartier van het einde maakte Waldo Rubio gelijk. Daar bleef het ook bij, zag een teleurgestelde Brys.

De trainer van OHL sprak na afloop van het gelijkspel over "gemengde gevoelens", maar tussen de lijnen heerste vooral de ontgoocheling. "Ik sta hier met hetzelfde gevoel als vorige week na de partij tegen Zulte Waregem", laat hij zijn ontgoocheling spreken op de clubwebsite van OHL. In de eerste helft zag Brys vooral veel maturiteit bij zijn manschappen.

Dat Thomas Henry en Xavier Mercier de belangrijke openingstreffer in elkaar knutselden, was geen verrassing. "Ik had vooraf gevraagd om gesloten te voetballen en snel te schakelen naar onze speerpunten", legt Brys uit. Dat doelpunt vond hij "fantastisch mooi". Na de pauze liet OHL na om de doodsteek toe te dienen aan Cercle. "In dezelfde fase kregen we zelfs drie open kansen", telde Brys. Uiteindelijk maakte De Vereniging dus nog gelijk via Rubio.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws