Antwerp mag Bosuil eindelijk weer vullen: Tijd om publiek te enthousiasmeren

Antwerp mag Bosuil eindelijk weer vullen: "Tijd om publiek te enthousiasmeren"

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 13:11zo 01-08-2021 om 13:11

Royal Antwerp FC ging op de openingsspeeldag onderuit op het veld van KV Mechelen (3-2), ondanks een 0-2-voorsprong. Zondagavond krijgt het een herkansing tegen KV Kortrijk. Aster Nzeyimana geeft de thuisploeg een goede kans om het te halen, met dank aan het publiek.

In De Zondag werpt de journalist al een blik op de wedstrijd. "Ik denk dat Antwerp en vooral Priske dit moment moet aangrijpen om het publiek te enthousiasmeren", denkt hij. Nzeyimana legt dus een sleutelrol bij de toeschouwers op de Bosuil, die eindelijk weer hun favoriete tempel mogen betreden. "Ik verwacht een heel enthousiaste thuisploeg".

Tegen KV Mechelen kwam het spel van Priske er nog niet helemaal uit. "Het inpassen van zo'n nieuwe voetbalfilosofie gaat altijd met vallen en opstaan", beseft Nzeyimana. Toch moet Antwerp in haar drang naar voren opletten, want Kortrijk heeft ook wel de nodige kwaliteit, merkte hij al op.

Het verschil zal gemaakt worden door ... "Tribune 2", aldus Nzeyimana. Dat zal echter moeilijk zijn, want die legendarische tribune is niet meer geopend voor publiek. Antwerp is namelijk volop bezig met de uitbouw van het stadion. Dit seizoen kunnen toeschouwers enkel plaatsnemen op de drie andere tribunes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws