Vrancken: Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest over onze mentaliteit

Vrancken: "Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest over onze mentaliteit"

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 22:14za 31-07-2021 om 22:14

KV Mechelen heeft zaterdag met 1-0 verloren op het veld van RFC Seraing. Na de match nam Wouter Vrancken geen blad voor de mond. De trainer van Malinwa was duidelijk niet blij met de prestatie van zijn groep.

"Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest over onze mentaliteit sinds ik bij KV Mechelen ben. De manier waarop we deze match hebben aangepakt… Met die mentaliteit… Dat stoort me enorm", staat te lezen op de website van KV Mechelen.

Aan de voorbereiding lag het volgens Vrancken niet. "We hebben heel hard op die inzet ingespeeld tijdens de trainingen deze week. En dan zie je na de blunder achterin dat we vanalles doen dat we niet hebben afgesproken."

De troepen van Vrancken verloren met het kleinste verschil. De trainer meent dat dat niet nodig was. "De ruimtes lagen er nochtans. Als we de dingen waar we goed in zijn, uitvoeren, dan kan je hier een mooie wedstrijd spelen. Maar dan moet je met je hoofd ‘in de wedstrijd zitten’ en dat was niet het geval."

Woede bij Vrancken
De spelers kregen ondertussen al een donderpreek. “Ik was uitzinnig van woede tijdens de rust en na de wedstrijd. Het is ongepast om zo te voetballen. We moeten geen excuses zoeken. Als iedereen zijn opdracht uitvoert, dan kan je terugkeren. Maar als je denkt dat je het alleen kan doen of je anders dan anders moet voetballen en wil forceren, dan lukt het niet.”µ"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws