Oud-Heverlee Leuven geeft voorsprong uit handen tegen Cercle Brugge

Oud-Heverlee Leuven geeft voorsprong uit handen tegen Cercle Brugge

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 20:27za 31-07-2021 om 20:27

Oud-Heverlee Leuven is er opnieuw niet in geslaagd de drie punten te pakken. Het kwam op voorsprong tegen Cercle Brugge, maar gaf die uiteindelijk nog uit handen: 1-1.

Oud-Heverlee Leuven was al snel de beste ploeg op het veld en wist ook flink wat kansen bij elkaar te spelen. Thomas Henry was er enkele keren dicht bij, maar het was wachten tot het half uur eer OHL ook een doelpunt kon vieren.

De tandem Mercier-Henry bleek weer aartsgevaarlijk en kan ook dit seizoen weer voor doelpunten zorgen. Mercier bediende Henry, de Fransman bedankte en maakte er 0-1 van. Ook Cercle kreeg enkele pogingen, Romo hield de 0 voor de Leuvenaren.

De tweede helft begon met een serieuze poging voor OHL die op de deklat belandde. Geen doelpunt, maar wel een wake-up call voor Cercle Brugge, dat plots op zoek ging naar die gelijkmaker. Via Denkey was het er ook enkele keren dicht bij, maar de 0 bleef staan.

In minuut 73 kwam daar dan toch verandering in. OHL wist de bal achterin niet weg te werken, de ingevallen Waldo maakte er 1-1 van. Een domper voor OHL, dat de voorsprong dan toch uit handen gaf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws