Club Brugge-target Villa daagt niet op voor training, Boca Juniors-president woest

Club Brugge-target Villa daagt niet op voor training, Boca Juniors-president woest

31-07-2021 19:16
6

Club Brugge heeft met Tibo Persyn al één flank in huis gehaald maar wil ook Sebastian Villa nog naar België lokken. De Colombiaanse flankaanvaller van Boca Juniors doet er ook alles aan om te vertrekken bij zijn club.

De interesse van Club Brugge in Villa is al even bekend, maar Boca Juniors wil de snelle flankaanvaller niet zonder slag of stoot laten gaan. Het eist de hoofdprijs voor Villa, maar daar is die niet tevreden mee. Radio Mitre weet dat Villa niet langer traint bij Boca Juniors en ook al afscheid heeft genomen van enkele van zijn ploegmaats.

Villa hoopt daarmee Boca Juniors te kunnen overtuigen om het bod van Club Brugge te aanvaarden, maar dat is voorlopig nog niet het geval. Club Brugge bood naar verluidt zo'n zeven miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen voor de snelle flankaanvaller. Boca Juniors hoopt een pak meer te kunnen krijgen voor Villa.

De beslissing van Villa om niet op te dagen voor de training werd hem ook niet in dank afgenomen. Eigenaar Jorge Ameal was naar verluidt absoluut niet opgezet met diens actie en gaf aan dat het "juridisch departement de zaak zou bekijken".

De 25-jarige Colombiaan kwam in totaal al 96 keer uit voor de legendarische Argentijnse club. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en veertien assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie