Antwerp hoeft geen vertrek van Seck te vrezen: Honderd procent focus op Antwerp

Antwerp hoeft geen vertrek van Seck te vrezen: "Honderd procent focus op Antwerp"

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 20:12za 31-07-2021 om 20:12

Royal Antwerp FC kende al een rumoerige transferperiode, met veel nieuwe aanwinsten. Het zag ook Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov vertrekken. Dat leek ook te gaan gebeuren met Abdoulaye Seck, maar de sterke verdediger blijft voorlopig bij The Great Old.

Al had de Senegalees zelf niet verwacht dat hij nog steeds voor Antwerp zou uitkomen. "Ik had er een goed jaar opzitten, met vier goals en twee assists. Dan denk je dat er in het tussenseizoen toch twee à drie clubs komen aankloppen. Maar dat gebeurde vooralsnog niet", vertelt hij bij Gazet van Antwerpen.

Nog weinig interesse dus voor de 29-jarige verdediger, die niet uitsluit dat hij in de toekomst toch nog vertrekt bij Antwerp. "Het leek me een geschikt moment voor een volgende stap, maar de kans moet zich ook aandienen. En laat me duidelijk zijn: ik wil níéts forceren. Ik blijf me honderd procent inzetten voor Antwerp", klinkt het.

Seck werd in 2018 voor amper 25.000 euro weggehaald bij Sandefjord en is inmiddels een sterkhouder geworden bij Antwerp achterin. Bij Antwerp, waar hij inmiddels 68 keer voor uitkwam, heeft Seck nog een contract tot medio 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws