Na minder begin, wil Schrijvers toch doorbreken bij OHL: Fantastische voetballer

Na minder begin, wil Schrijvers toch doorbreken bij OHL: "Fantastische voetballer"

31-07-2021 19:01 Laatste update: 16:56
Jupiler Pro League 1 Reacties

Oud-Heverlee Leuven haalde Siebe Schrijvers afgelopen winter met grote verwachtingen in huis, maar de ex-aanvaller van Club Brugge kon nog niet helemaal doorbreken. Dit seizoen krijgt hij een nieuwe kans en coach Marc Brys geeft hem zeker nog niet op.

Schrijvers wil er alles aan doen om dit seizoen te overtuigen bij OHL en weet ook waarom hij het vorig seizoen wat moeilijker had. "In de terugronde voetbalde ik vooral vanop de flank, al kreeg ik zeker wel de vrijheid om in de ruimte te lopen. Tegen Zulte Waregem speelde ik meer centraal, als een soort van 9,5. In die rol voel ik me beter in mijn sas", zegt hij op de website van OHL.

Schrijvers gelooft ook dat hij dit seizoen helemaal kan doorbreken en rekent daarvoor ook op zijn ploegmaats. "Ik hoop snel naar mijn beste niveau te kunnen groeien. In de oefenwedstrijden verliep de samenwerking met Mercier en Henry bij momenten erg goed. We vinden elkaar zeker en dat zal enkel nog beteren door samen te spelen", klinkt het.

En ook coach Brys blijft geloven in Schrijvers, die voor hem nog een belangrijke rol moet spelen in de basiself. "Siebe is een fantastische voetballer. Het laatste wat hij nu mag doen, is de zaken proberen te forceren. Iemand met zijn specifieke kwaliteiten zal ons nog veel plezier bezorgen", aldus Brys.

Tot dusver kwam Schrijvers veertien keer uit voor OHL. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en twee assists. Bij de Leuvenaren heeft hij nog een contract tot medio 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie