UPDATE: 'Zirkzee ontbreekt bij Bayern om deal met Anderlecht af te ronden'

UPDATE: 'Zirkzee ontbreekt bij Bayern om deal met Anderlecht af te ronden'

31-07-2021 15:42 Laatste update: 01-08-2021 12:13
19

RSC Anderlecht is nog op zoek naar een nieuwe spits. De naam van Joshua Zirkzee wordt al een tijdje in verband gebracht met paars-wit. De Nederlandse spits ontbreekt zaterdag bij een oefenmatch van Bayern München.

Bayern neemt het zaterdag in een oefenduel op tegen SSC Napoli. Op het wedstrijdblad ontbreek de naam van Zirkzee. In de laatste twee duels van Bayern (Ajax en Borussia Mönchengladbach) kreeg de aanvaller van trainer Julian Nagelsmann telkens een kans om zich te bewijzen.

In Duitsland klinkt het dat Zirkzee voor een overstap naar een nieuwe ploeg staat. Volgens transferexpert Nicolò Schira is Anderlecht de volgende bestemming van Zirkzee. Het klinkt dat paars-wit de Nederlander gaat huren, inclusief een aankoopoptie.

Update: Volgens Florian Plettenberg ontbreekt Zirkzee inderdaad in de wedstrijdselectie van Bayern met het oog op een transfer. 'Zijn huurdeal naar Anderlecht is bijna rond', klinkt het bij de journalist van Sport1. Er tonen nog andere ploegen interesse in de aanvaller, maar Anderlecht heeft de beste papieren voor Zirkzee. De deal zou niet meer lang op zich laten wachten.