'Torenhoge vraagprijs voor Onuachu schrikt kopers af, maar Genk wijkt niet af'

'Torenhoge vraagprijs voor Onuachu schrikt kopers af, maar Genk wijkt niet af'

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 12:21za 31-07-2021 om 12:21

Paul Onuachu deed vrijdagavond niet mee met KRC Genk tegen KV Oostende (3-4), maar tot op heden staat hij wel nog steeds onder contract in de Luminus Arena. Toch blijft de aanname dat de Gouden Stier deze zomer zal vertrekken. Voor de hoofdprijs? Dat wordt steeds meer een vraagteken.

Volgens Het Laatste Nieuws blijft Genk voorlopig halsstarrig vasthouden aan haar initiële vraagprijs: dertig miljoen euro. Die schrikt echter behoorlijk af. Verschillende geïnteresseerde clubs zouden al afgehaakt zijn toen ze die som ter ore kregen. Onder meer Arsenal FC en West Ham United werden al genoemd. De laatste weken is het weer stil rond die clubs.

De vraag rijst of Genk geen water bij de wijn moet doen door het prijskaartje rond de nek van Onuachu naar beneden te halen. Tot op heden liet de Nigeriaan zich nog niet negatief uit over zijn situatie, maar vroeg of laat zal er toch een doorbraak moeten komen. Tegen KVO stond Onuachu al niet meer op het wedstrijdblad. John van den Brom legde uit dat zijn spits er "niet klaar voor was".

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Genk vasthouden aan dertig miljoen voor Onuachu?

Ja
61%
Nee
39%
(575 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws