Verkopen blijft plan: 'Anderlecht heeft er alle baat bij dat Thelin nu presteert'

Verkopen blijft plan: 'Anderlecht heeft er alle baat bij dat Thelin nu presteert'

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 12:02za 31-07-2021 om 12:02

Laatste update: zaterdag 31 juli 2021 om 12:54za 31-07-2021 om 12:54

RSC Anderlecht staat voor een verplaatsing naar KAS Eupen, waar het na de thuisnederlaag tegen Union Saint-Gilloise (1-3) best een overwinning kan boeken. De hoofdvraag luidt: wie moet de doelpunten maken? Vincent Kompany moet noodgedwongen nog maar eens een beroep doen op Isaac Kiese Thelin.

Voorlopig is er nog geen nieuwe spits neergestreken in het Astridpark, waardoor Thelin de optie met de meeste ervaring blijft. Na een hele resem uitleenbeurten is het bij Anderlecht echter nog altijd het plan om hem uiteindelijk van de hand te doen, schetst De Morgen. Zelfs enkele knalprestaties zullen daar niets aan veranderen. Dat heeft vooral te maken met zijn contractsituatie.

Thelin gaat namelijk zijn laatste jaar in en zou komende zomer dus gratis de deur uitlopen. Dat wil Anderlecht absoluut vermijden. Om nog wat geld te krijgen, plaatst paars-wit hem nu dan ook in de etalage. Voorlopig hapte echter nog geen enkele geïnteresseerde partij toe. Ooit zei Herman Van Holsbeeck over Thelin: "Hij is geen speler voor Anderlecht, maar op een dag zal ik hem met een meerwaarde kunnen verkopen". Dat zou dan deze zomer moeten blijken ... Destijds legde Anderlecht twee miljoen euro op tafel voor de Zweed.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vangt Anderlecht nog twee miljoen voor Thelin?

Ja, zelfs meer!
10%
Ja
7%
Nee, minder
43%
Nee, het krijgt hem zelfs niet verkocht
40%
(205 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws