Esbjerg vestigt hoop op Van der Vaart: Nederlander in gesprek met Deense club

Esbjerg vestigt hoop op Van der Vaart: Nederlander in gesprek met Deense club

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 23:45vr 30-07-2021 om 23:45

Rafael van der Vaart moet mogelijk de rust doen laten terugkeren bij Esbjerg fB. De Nederlandse oud-international is in beeld om de assistent te worden van de gewraakte trainer Peter Hyballa.

Deense media pakken al weken uit met de 'coachterreur' van Hyballa, die niet nalaat zijn spelers zowel fysiek als verbaal aan te pakken. Donderdag diende een groot deel van de selectie zelfs een motie van wantrouwen in tegen de Duitser, die echter van geen wijken wil weten. Ook Esbjerg lijkt voorlopig niet van plan om hem te ontslaan.

De Amerikaanse investeerder Paul Conway van de club stelt nu een afspraak te hebben met Van der Vaart om de voormalig spelmaker op te nemen in de technische staf van Hyballa. Volgens Bold wordt er gekeken of de oud-speler van Ajax, Hamburger SV, Real Madrid en Tottenham Hotspur als bindmiddel kan dienen tussen Hyballa en de ontevreden spelers.

De Deense krant weet dat Van der Vaart inmiddels een gesprek heeft gehad met Hyballa. Ook bestuurslid Conway staat dus in contact met de Nederlander, die in Esbjerg woont vanwege de handbalcarrière van vriendin Estavana Polman. "Ik kan helemaal niets zeggen over zijn mogelijke rol in de club, ik ga met hem uiteten, dan praten we en zien we wel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws