Blessin na winst tegen Genk: Soms heb je geluk nodig met je invallers

Blessin na winst tegen Genk: "Soms heb je geluk nodig met je invallers"

30-07-2021 23:00 Laatste update: 23:03
2

KV Oostende ging vrijdag met 3-4 winnen op het veld van KRC Genk en veegt zo (gedeeltelijk) de 0-3-nederlaag van op speeldag 1 weg. KVO-coach Alexander Blessin stond na de wedstrijd met een glimlach de pers te woord.

Ondanks de overwinning in de Luminus Arena ziet Blessin dat zijn ploeg in de eerste twee wedstrijden al zes doelpunten tegenkreeg. "Daar zal ik vanavond even niet naar kijken", zegt Blessin die vooral ook heel tevreden is met de prestatie van zijn team. Hij liet weten trots te zijn op de mentaliteit van zijn spelers waardoor ze terugkwamen in de wedstrijd. "Soms heb je ook wat geluk nodig met je invallers", zegt Blessin over Thierry Ambrose die bij zijn debuut voor KVO al na een minuut kon scoren en zijn ploeg terug op gelijke hoogte bracht.

KV Oostende heeft na twee speeldagen drie op zes. Speelt op speeldag drie in eigen huis tegen KAA Gent. Nadat Genk in de Champions League-voorronde tegen Shakhtar Donetsk speelde, trekt het op speeldag drie naar Kortrijk. Op zoek naar haar eerste driepunter van het seizoen.