Lommel SK verliest nipt in oefenpartij tegen NAC Breda

30-07-2021 21:10

Lommel SK eindigde vorig seizoen op de derde plaats in 1B en de Limburgers zullen komend seizoen ongetwijfeld beter willen doen. In de voorbereiding speelde Lommel vrijdag tegen NAC Breda en verloor met 1-0 tegen de Nederlanders.

NAC, dat in de Nederlandse tweede klasse uitkomt, kwam na 20 minuten op voorsprong via Ralf Seuntjens. Ondanks dat de Limburgers nog tot enkele kansen kwamen in de tweede helft, kwamen ze niet meer tot de gelijkmaker.

Lommel SK draaide afgelopen seizoen goed mee in tweede klasse, maar maakte maar weinig echt aanspraak op promotie. Komend seizoen zal het hopen om beter te doen. Het zag met Anass Zaroury en Manfred Ugalde twee van haar sterspelers vertrekken, maar Lommel haalde ook al enkele versterkingen in huis.