'Drie jonge Afrikanen spelen mee in oefenwedstrijd van Beerschot'

'Drie jonge Afrikanen spelen mee in oefenwedstrijd van Beerschot'

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 20:35vr 30-07-2021 om 20:35

Laatste update: vrijdag 30 juli 2021 om 21:59vr 30-07-2021 om 21:59

Beerschot miste haar competitiestart door thuis met 0-1 te verliezen van Cercle Brugge. Het lijkt er nu op dat er bij de Antwerpse club nog gesleuteld wordt aan het team voor dit seizoen. Zo kregen drie jonge Afrikaanse spelers hun kans in de oefenwedstrijd van donderdag tegen Berg en Dal, zo is te lezen in Gazet Van Antwerpen.

Beerschot won donderdag haar oefenwedstrijd met 0-3 tegen Berg en Dal. Clement Ikenna, Peter Agba en Abdoulaye Yahaya kwamen alle drie in actie. Ikenna is een centrale verdediger en Agba een middenvelder. Beide spelers zijn 18-jarige, Nigeriaanse en jeugdinternationals. Yahaya is een 19-jarige Kameroener die afgelopen seizoen uitkwam voor het Kroatische NK Lokomotiva. Hij is een linksvoetige aanvaller die het liefst als rechtsbuiten speelt. 

Na de nederlaag van Beerschot tegen Cercle Brugge op speeldag 1, mag stamnummer 13 zich zondag proberen herpakken op verplaatsing tegen KAA Gent. Ook de Buffalo's verloren op speeldag 1, tegen STVV met 2-1. Het zal dus voor beide ploegen cruciaal zijn om te winnen om niet van bij het begin achterop te hinken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws