FC Twente informeert bij Anderlecht naar Vlap, ook naam Mauro zingt rond

FC Twente informeert bij Anderlecht naar Vlap, ook naam Mauro zingt rond

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 20:00vr 30-07-2021 om 20:00

Michel Vlap speelt dit seizoen mogelijk weer niet meer in de Jupiler Pro League. FC Twente heeft bij Anderlecht geïnformeerd naar de middenvelder.

Vlap komt bij Anderlecht amper in het stuk voor en mag eventueel vertrekken. Twente heeft naar zijn status geïnformeerd en hoopt hem op huurbasis naar de Grolsch Veste te kunnen halen, maar dat is afhankelijk van wat Anderlecht met hem van plan is. Vlap kopen is onmogelijk. Niet alleen voor Twente, maar voor alle subtoppers in Nederland. Hij ligt nog tot 2024 vast in België. 

De interesse van Twente in Vlap bestaat overigens al een tijdje. Trainer Ron Jans hield na de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag van vorig weekend zijn kaken op elkaar toen VoetbalPrimeur hem naar de interesse vroeg: "Ik reageer niet op namen, dat is voor de technisch directeur", counterde hij diplomatiek. Er is gesproken met zowel Anderlecht als Vlap, die volgens bronnen 'meerdere opties' heeft. 

Vlap maakte in 2019 voor ongeveer zeven miljoen euro de overstap van sc Heerenveen naar Anderlecht. Hij kwam in zijn eerste seizoen tot 23 wedstrijden, maar speelde daarna veel minder. Vlap werd het afgelopen half jaar al verhuurd aan het Duitse Arminia Bielefeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws