Liverpool maakt contractverlenging officieel: 'Ik heb hier al zóveel bereikt'

Liverpool maakt contractverlenging officieel: 'Ik heb hier al zóveel bereikt'

30-07-2021 19:15

Liverpool heeft Trent Alexander-Arnold langer aan zich weten te binden. De 22-jarige rechtsback had aanvankelijk een contract tot medio 2024. Die verbintenis is nu met één seizoen verlengd.

In gesprek met de clubkanalen van Liverpool laat Alexander-Arnold weten dat hij 'vereerd' is met zijn nieuwe contract. "Met de staat waarin de club zich nu bevindt en het punt waarop ik in mijn carrière ben, is dit altijd een goede optie voor mij."

Alexander-Arnold heeft de jeugdopleiding van Liverpool doorlopen en is dus een kind van de club. "Dit is altijd de enige club geweest voor mij, dus om hier zo lang te zijn en nog langer te blijven, is geweldig voor mij en mijn familie", laat de verdediger weten.

"Ik denk er niet zo vaak over na, maar heb hier al zóveel bereikt", gaat Alexander-Arnold verder. "Ik heb heel veel dromen kunnen waarmaken, waarvan ik nooit had gedacht dat ze uit zouden komen." De Engels international legde met Liverpool beslag op de Champions League-bokaal, de wereldbeker voor clubs en de Premier League-beker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s