Mazzu voor de komst van Club Brugge: Ze zullen niet tevreden zijn

Mazzu voor de komst van Club Brugge: "Ze zullen niet tevreden zijn"

30-07-2021 19:00 Laatste update: 19:04
9

Union Saint-Gilloise mag na de zege tegen RSC Anderlecht (1-3) meteen weer vol aan de bak, want niemand minder dan Club Brugge komt op bezoek in het Dudenpark. Felice Mazzu ziet tegen de landskampioen een belangrijke rol weggelegd voor de supporters.

"De rol van de fans? Dat zal deel uitmaken van mijn speech voor de wedstrijd", wordt Mazzu geciteerd door Sporza. "Ze hebben 50 jaar moeten wachten en krijgen meteen een wedstrijd tegen Club Brugge. Dat moet de energie van de spelersgroep verviervoudigen." Er mogen ongeveer 4.000 fans aanwezig zijn in het stadion van Union.

Al kan het best zijn dat Club Brugge onder de indruk is van de omstandigheden, al doelt Mazzu daarbij vooral op het oude stadion van Union. "Ik weet nu al dat ze niet tevreden zullen zijn over de kleedkamers, het veld en de zaken rond het veld, maar dat hoort bij het spelletje", besluit hij.

Club Brugge kwam op de eerste speeldag niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen AS Eupen, waardoor het tegen Union al meteen van moeten is voor de troepen van Philippe Clement. Voor Union zou een punt tegen de landskampioen al genoeg zijn voor een bescheiden feestje.

No Poll