OFFICIEEL: Antwerp haalt broodnodige, aanvallende versterking met Fischer

OFFICIEEL: Antwerp haalt broodnodige, aanvallende versterking met Fischer

30-07-2021 10:21 Laatste update: 10:58
10

Royal Antwerp FC heeft haar aanvallende versterking beet. Viktor Fischer moet zijn landgenoot Brian Priske van extra creativiteit voorzien. De Deense flankaanvaller komt over van FC Kopenhagen en tekende voor vier jaar.

Antwerp leverde deze transferperiode al stevig transferwerk, maar in het offensieve compartiment mocht er zeker nog wat bij. De 27-jarige Fischer moet die kandidatuur invullen. De Deen kan voornamelijk uit de voeten vanop de linkerflank. Sinds 2017 vervulde hij die rol met verve bij FC Kopenhagen. In al die jaren maakte Fischer er 28 doelpunten en deelde hij 44 assists uit.

Verder is de vleugelaanvaller vooral bekend van zijn jeugdjaren bij Ajax. Daar stootte hij ook door tot het eerste elftal, waar hij in het najaar van 2012 zijn debuut maakte. Uiteindelijk bleef Fischer tot midden 2016 aan boord in Amsterdam. Nadien probeerde hij het bij Middlesbrough en 1FC. Mainz 05, maar die passages pakten minder goed uit. In de hoofdstad van zijn thuisland lukte het weer beter. Fischer is overigens ook 21-voudig Deens international, al dateert zijn laatste cap alweer van 2018.