'Van der Vaart lovend over Genk-spelers': Hij is een rechtsvoetige Ziyech

'Van der Vaart lovend over Genk-spelers': "Hij is een rechtsvoetige Ziyech"

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 19:25wo 28-07-2021 om 19:25

Mike Tresor maakte vrijdag zijn Jupiler Pro League-debuut voor KRC Genk tegen Standard. Hij speelde meteen de volle negentig minuten. Tresor maakte indruk op ex-Oranje speler Rafael van der Vaart, zo is te lezen in Sport Voetbal Magazine

KRC Genk speelde in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen met 1-1 gelijk tegen Standard. In die wedstrijd speelde nieuwkomer Mike Tresor als nummer tien achter Paul Onuachu. Tresor kon zijn ploeg de overwinning niet bezorgen, maar oogste wel lof van Rafael van der Vaart. "Hij is een rechtsbenige Ziyech", liet de Nederlander optekenen. Van der Vaart heeft het dan over de manier waarop Tresor de bal raakt: aan de onderkant, tussen zijn wreef en de buitenkant van z'n voet, "om zo de bal rot van effect te leggen waar hij wil."

Op speeldag twee zal Mike Tresor z'n eerste competitiewedstrijd voor het Genkse publiek spelen. Vrijdag ontvangen de Limburgers KV Oostende. Tegen de Kustboys mag Tresor dan proberen om voor het eerst een competitiedoelpunt te maken of aan te geven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws