Toch volle stadions? Ook stewards mogen Covid Safe Tickets controleren

Toch volle stadions? Ook stewards mogen Covid Safe Tickets controleren

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 14:44wo 28-07-2021 om 14:44

De Pro League trok even aan de alarmbel voor het idee van de Covid Safe Tickets en volle stadions vanaf 13 augustus. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) onderhandelde met de Pro League.

De Pro League heeft constructieve onderhandelingen achter de rug. Het Covid Safe Ticket mag ook gecontroleerd worden door stewards. ‘Deze bevestiging is een geruststelling, niet enkel voor de Pro League, maar voor vele event-organisatoren en zal helpen om het sterke concept van het Covid Safe Ticket in de praktijk uit te rollen’, klinkt het in een statement op de website van de Pro League.

‘Na constructieve contacten met zowel de diensten van het Kabinet van Binnenlandse Zaken van Minister Verlinden als het Kabinet van Volksgezondheid van Minister Vandenbroucke kregen we de bevestiging dat naast veiligheidspersoneel ook stewards die deze specifieke taak krijgen, de volledige toegangscontrole van het Covid Safe Ticket mogen uitvoeren', klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws