'Rooney blijft ondanks naaktfoto's en blessuregeval op training manager bij Derby'

'Rooney blijft ondanks naaktfoto's en blessuregeval op training manager bij Derby'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 13:15wo 28-07-2021 om 13:15

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 13:18wo 28-07-2021 om 13:18

Wayne Rooney blijft ondanks alle ophef rondom zijn persoon gewoon manager van Derby County. De oud-speler van Manchester United blesseerde deze week op de training één van zijn selectiespelers én er doken een aantal foto’s op waarin een naakte Rooney te zien was in het gezelschap van een aantal zeer schaars geklede dames.

Toch blijft Rooney aan als eindverantwoordelijke bij Derby, weet talkSPORT. "Het is de afgelopen dagen zeer onrustig bij Derby County door alle verhalen die rondgaan in de media. Rooney heeft dinsdag een overleg gehad met de directie van Derby en daarin heeft de directie heel duidelijk laten weten hoe ze over de gebeurtenissen rondom Rooney denken."

Uit dit gesprek is tevens naar voren gekomen dat Rooney vooralsnog gewoon manager blijft bij de Engelse tweedeklasser. "Derby wil niet graag geassocieerd worden met het gedrag van Rooney, maar de club wil graag verder. Rooney zal manager blijven."

Rooney blesseerde deze week op training de twintigjarige Ier Jason Knight, die daardoor drie maanden uit de roulatie is. De blessure kan het financieel geplaagde Derby slecht gebruiken. Twee weken voor de start van de competitie heeft de club namelijk maar negen selectiespelers (senior players) onder contract staan. Daarnaast doken er foto's op van een naakte Rooney in het bijzijn van zeer schaars geklede dames.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws