Club Brugge gaat goud: dit is het nieuwe uittruitje van Blauw-Zwart

Club Brugge gaat goud: dit is het nieuwe uittruitje van Blauw-Zwart

28-07-2021 12:20
31

Club Brugge speelt zondag haar eerste uitwedstrijd van het seizoen en bij uitwedstrijden horen uittruitjes. Blauw-Zwart maakte woensdag via haar officiële kanalen haar nieuwe uitshirt bekend. Het is een goud shirt met blauw-zwarte details.

Het Brugse uittruitje is volledig goud, met blauw-zwarte details in de kol en aan de mouwen. In het goud is er een patroon met bolletjes en vlekken te bespeuren. Het shirt is nu al te koop op de website van Club Brugge voor 85 euro. 

Met een promofilmpje met bijpassende West-Vlaamse vertellersstem stelde Club Brugge haar nieuwste uitshirt voor. In het filmpje blikt Club terug op enkele legendarische verplaatsingen die het maakte. Zo gaat het onder andere over het Mirakel van Maribor, toen Club Brugge in 2011 terugkwam van een 3-0 achterstand en uiteindelijk met 3-4 won. Ook het 2-2-gelijkspel van de Bruggelingen in Bernabeu tegen Real Madrid en de kampioensmatch van afgelopen seizoen in het Lotto Park passeren de revue.

Club Brugge opende het nieuwe seizoen in eigen huis met 2-2 tegen Eupen. Op speeldag twee trekt Blauw-Zwart naar het Duden Park voor de wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. Voor die uitwedstrijd zal Club het nieuwe shirt hoogstwaarschijnlijk nog niet kunnen dragen aangezien het geel van Union te veel op dit gouden shirt lijkt. Het shirt zou dus zijn debuut kunnen maken tijdens de volgende verplaatsing: op 15 augustus tegen Zulte-Waregem.