Dortmund sluit vertrek uit: 'Niet het gevoel dat we elkaar snel weer zouden zien'

Dortmund sluit vertrek uit: 'Niet het gevoel dat we elkaar snel weer zouden zien'

28-07-2021 11:25

Borussia Dortmund is er zeker van dat de Noorse spits Erling Haaland deze zomer gewoon in Duitsland blijft. De 21-jarige Noor wordt begeerd door meerdere Europese topclubs, maar de Duitse club verwacht desondanks geen transfer deze zomer.

Sebastian Kehl, sportief directeur van Dortmund, vertelt aan BILD waarom Haaland bij de club blijft. "Tijdens de gesprekken met Mino Raiola over de komst van Donyell Malen naar de club had ik niet het gevoel dat we elkaar snel weer zouden zien om de transfer van Erling te bespreken." 

Haaland, die in de belangstelling staat van onder meer Chelsea en Manchester City, liet eerder al weten dat hij niet perse hoeft te vertrekken bij de ploeg waar onder meer ook Thorgan Hazard, Axel Witsel en Thomas Meunier actier zijn.

Ook ontkende Haaland dat hij al met Raiola gesproken had over een eventuele transfer en gaf hij aan goed op zijn plek te zitten bij Dortmund. "Ik hoop dat het allemaal maar geruchten zijn. 175 miljoen euro zou wel heel veel geld zijn voor één persoon", reageert de Noor nuchter op de belangstelling van Chelsea.