'Koeman wijst komst van duo bij Barcelona af en zoekt verder naar middenvelder'

'Koeman wijst komst van duo bij Barcelona af en zoekt verder naar middenvelder'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 10:57wo 28-07-2021 om 10:57

Ronald Koeman heeft een streep gezet door de komst van twee bij FC Barcelona aangeboden spelers. Het gaat volgens het Spaanse RAC1 om de Portugese middenvelder Renato Sanches en de Argentijnse verdediger Cristian Romero. De Nederlandse trainer wil zijn selectie nog wel versterken, maar zag in het duo niet direct een toegevoegde waarde. 

Sanches kende het afgelopen jaar een zeer sterk seizoen bij OSC Lille en ook op het EK speelde de Portugees zeer goed. Toch heeft Koeman aangegeven geen interesse te hebben in de sterke middenvelder. Ook Romero, die momenteel onder contract staat bij Atalanta Bergamo, past volgens Koeman niet in het plaatje.

De afwijzingen betekenen niet dat Koeman zijn selectie niet verder wil versterken. Barcelona is nog altijd op zoek naar een nieuwe middenvelder, maar de financiële middelen zijn schaars bij de club uit Catalonië. Eerder wist Barça wel Eric García, Sergio Agüero en Emerson Royal vast te leggen. Alle drie de spelers liepen bij hun vorige club uit het contract en konden transfervrij overgenomen worden. Daarnaast heeft het er alle schijn van dat sterspeler Lionel Messi op korte termijn zijn contract in Spanje gaat verlengen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws