Genk-target Ugbo toont zich in voorbereiding en scoort voor Chelsea

Genk-target Ugbo toont zich in voorbereiding en scoort voor Chelsea

27-07-2021 22:31
1

Waar de toekomst van Ike Ugbo ligt, is nog onduidelijk. De spits staat in de belangstelling van KRC Genk, maar wordt mogelijk onhaalbaar voor de Limburgers. Ugbo kon zich in de voorbereiding van Chelsea FC al laten opmerken.

De Champions Leaguewinnaar is begonnen aan de voorbereiding op het komend seizoen en werkte dinsdagavond een oefenpartij tegen Bournemouth af. Daarin zagen we enkele bekende namen. Zo kregen Matt Miazga (ex-Anderlecht) en Ike Ugbo de kans om zich te bewijzen. Die laatste wist zich ook te onderscheiden.

Een kwartier voor tijd stond het nog 1-1 in het duel, maar daar bracht Ugbo verandering in. Met een doelpunt zorgde hij voor de 1-2 en uiteindelijk ook de overwinning van Chelsea. Een doelpunt waarmee hij zich ongetwijfeld ook in de kijker heeft gespeeld van Tomas Tuchel.

Bij Genk blijft men speuren naar een aanvaller in de zoektocht naar een mogelijke opvolger van Paul Onuachu. Ugbo is één van de namen die op het lijstje staat, maar dreigt onhaalbaar te worden als hij blijft overtuigen tijdens de voorbereiding van Chelsea.