Onuachu (KRC Genk) is nog maar een schim van de Onuachu van vorig seizoen

"Onuachu (KRC Genk) is nog maar een schim van de Onuachu van vorig seizoen"

27-07-2021 23:16
11

KRC Genk is niet al te best begonnen aan het nieuwe seizoen en slaagde er in de eerste competitiewedstrijd niet in om te winnen van Standard. Het werd 1-1 tegen de Rouches, in een partij waarin Paul Onuachu niet wist uit te blinken.

De Nigeriaanse topschutter van vorig seizoen kon niet scoren in de Supercup tegen Club Brugge en ook tegen Standard speelde hij een bleke partij. Voorlopig heeft Onuachu het moeilijk om te bevestigen. "Voorlopig is hij maar een schim van de Onuachu van vorig seizoen", geeft Wim De Coninck aan bij de podcast De Tribune.

Genk heeft een sterke Onuachu echter nodig, zeker in de Champions Leaguekwalificatiewedstrijden tegen Shakhtar Donetsk. De Coninck acht Genk ook niet kansloos. "Het kan verrassend goed en verrassend zwak uit de hoek komen. Het is een zeer wisselvallige ploeg", vertelt hij.

En ook blijft het nog uitkijken of Onuachu überhaupt blijft. De spits wordt al weken gelinkt aan een vertrek, maar de absolute topaanbiedingen blijven voorlopig uit. KRC Genk wil Onuachu echter alleen maar laten gaan als het ook de jackpot ontvangt voor de spits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s