Bij Club Brugge gaf Leko me nooit een kans om me echt te tonen

"Bij Club Brugge gaf Leko me nooit een kans om me echt te tonen"

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 22:45di 27-07-2021 om 22:45

Luan Peres is terug in Europa. De ex-speler van Club Brugge speelde zich in Brazilië in de kijker en versierde een transfer naar Olympique Marseille. Voor de Braziliaan een terugkeer naar Europa, maar hij had nooit gedacht dat nog te gaan doen.

De 27-jarige verdediger werd in 2018 door Club Brugge naar Europa en België gehaald, maar een groot succes werd dat niet. Na amper vier wedstrijden vertrok de Braziliaan alweer en keerde hij terug naar zijn thuisland. Veel goede herinneringen houdt Luan Peres ook niet over aan zijn periode bij Club Brugge.

"In Brugge woonde ik alleen, toen kende ik mijn vrouw nog niet. Dat is nu helemaal anders", zegt Peres bij MaxiFoot. "De trainer (Ivan Leko, red.) gaf me er ook nooit echt de kans om mij te tonen. Ik nam me toen voor om nooit meer naar Europa terug te keren, maar L'OM heeft me op andere gedachten gebracht", aldus de verdediger.

Na zijn periode bij Club Brugge trok Peres naar de Braziliaanse topclub Santos FC, waar hij één van de grote smaakmakers was. Hij speelde zich onder andere in de kijker in de Copa Libertadores en mag zich nu bewijzen bij Olympique Marseille, waar hij zijn handtekening plaatste onder een vierjarig contract.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws