Beerschot kan het tij niet meer keren tegen Cercle Brugge

Beerschot kan het tij niet meer keren tegen Cercle Brugge

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 20:45di 27-07-2021 om 20:45

Laatste update: dinsdag 27 juli 2021 om 20:46di 27-07-2021 om 20:46

Beerschot en Cercle Brugge hebben hun match dan toch afgewerkt. In de resterende 35 minuten veranderde niets meer. De 0-1 van Cercle blijft dus op het bord.

Afgelopen zaterdag werd deze partij nog stilgelegd na hevige regenval. Na 55 minuten stond Cercle Brugge toen 0-1 voor met een goal van Olivier Deman. Door een wijziging van het bondsreglement mocht Cercle die voorsprong behouden bij de herneming.

Opvallend genoeg deden beide clubs twee wissels bij deze nieuwe aftrap. Beerschot bracht Eleke en Sanyang, terwijl Cercle ging voor Da Silva en Popovic. De coaches mochten veranderingen aanbrengen in hun team, tenzij het om spelers ging die afgelopen zaterdag al gewisseld waren.

Goede wil, maar geen goals
Van bij het begin was het uiteraard Beerschot dat het laken naar zich toe trok, want zij moesten achtervolgen. Pas na een kwartier kon het echter een grote kans versieren. Het was verdediger Dom die net het doel miste met een heerlijke knal.

Beerschot bleef niet bij de pakken zitten en kreeg nog enkele mooie kansen via Holzhauser en Frans. Cercle liet zelf niet bepaald veel zien, maar kon de drie punten uiteindelijk wél uit de brand slepen. Een opsteker voor Cercle, dat nu start met een zege na een heel moeilijk seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws