Nieuwe aanwinst van Standard: Droom die werkelijkheid wordt

Nieuwe aanwinst van Standard: "Droom die werkelijkheid wordt"

27-07-2021 20:00 Laatste update: 20:04
2

Standard heeft dinsdag haar nieuwe aanwinst voorgesteld. Aron Donnum moet op het middenveld voor creativiteit zorgen. Voor Donnum wordt het zijn eerste avontuur in het buitenland. 

"Het is een kinderdroom die ik waarmaak", geeft de Noor aan bij RTBF"Ik heb me al enkele jaren aanbiedingen uit het buitenland, maar ik was nooit honderd procent overtuigd. Ik voelde dat Standard me echt wou. Ik denk dat ik al een tijdje goed genoeg ben om mijn kans te gaan in het buitenland, maar wachtte op het juiste moment."

Standard mag alvast veel passie verwachten. "Op het veld ben ik een beetje gek, maar in de positieve zin dan. Ik geef alles, ik heb een winnaarsmentaliteit. Tijdens de match reageer ik op alles met passie. Ik wil blijven verbeteren op een niveau dat hoger is dan in Noorwegen. Daar wil ik me zo snel mogelijk aan aanpassen. Ik wil ook Europees voetbal spelen met Standard."

Donnum was vrijdag al aanwezig op Sclesin voor de wedstrijd tegen KRC Genk (1-1). Hij gaf op de persconferentie verder nog aan dat hij onder de indruk was van de fans.