Ex-speler van Anderlecht steunt Sardella: Basis van mijn depressie

Ex-speler van Anderlecht steunt Sardella: "Basis van mijn depressie"

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 19:00di 27-07-2021 om 19:00

Killian Sardella beleefde zondag een horroravond bij Anderlecht. De verdediger werd uitgefloten door de fans na een aantal blunders. Geoffrey Claeys (46) weet maar al te goed hoe dat voelt.

Claeys werd in 1998 weggehaald bij Feyenoord, maar was een flinke tegenvaller bij Anderlecht. De fans keerden zich al in de eerste matchen tegen hem, en dat kwam heel hard aan.

"Het betekende het einde van mijn avontuur bij Anderlecht. Ik heb nog wel gespeeld, maar op termijn werd ik al uitgefloten tijdens de opwarming. Toen hebben ze gezegd dat ze mij niet meer zouden inzetten. Als ik terugkijk, was dat de basis van de depressie die ik later heb gehad", klinkt het in La Dernière Heure.

Dat laatste moet bij Sardella natuurlijk vermeden worden. "Ik zou hem aanraden om te praten met zijn vertrouwelingen. Bijvoorbeeld zijn familie, de sociale cel van de club, een mental coach of een sportpsycholoog. Ik had zelf niemand om mee te spreken. Aan Vincent Kompany zou ik aanraden om een boodschap te sturen naar de supporters om niet te fluiten."

Claeys is inmiddels als coach aan de slag. Hij is assistent bij FC Knokke in Eerste Nationale.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws