UPDATE: Lammens blijft staan, Mignolet krijgt bij Club Brugge rustig de tijd

UPDATE: "Lammens blijft staan, Mignolet krijgt bij Club Brugge rustig de tijd"

27-07-2021 17:24 Laatste update: 27-07-2021 17:24
6

Club Brugge begon niet al te best aan het nieuwe seizoen en raakte op de openingsspeeldag in eigen huis niet voorbij AS Eupen. Het werd 2-2 in een duel waarin Philippe Clement niet kon rekenen op internationals Eduard Sobol, Hans Vanaken en Simon Mignolet. Daar kan tegen Union verandering in komen.

Voor de openingswedstrijd tegen Eupen was het nog puzzelen voor Clement en kon hij geen beroep doen op drie belangrijke pionnen. Mignolet is nog herstellende van een blessure, terwijl Sobol en Vanaken nog op vakantie waren na een lange interlandperiode. Tegen Union kan het drietal mogelijk wel al terugkeren.

Mignolet is al even terug aan het trainen, terwijl Sobol en Vanaken dinsdag voor het eerst weer present tekenden bij de Bruggelingen. Na een vakantie van zo'n drie weken beginnen zij aan het nieuwe seizoen.

De kans is echter klein dat er ook meteen een basisplek inzit voor Sobol, Vanaken en/of Mignolet. Met nog een lang seizoen te gaan zal coach Philippe Clement hen niet willen forceren, al zit een invalbeurt er mogelijk wel al in.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws zal Simon Mignolet zondag niet spelen tegen Union. De doelman krijgt nog extra tijd om te herstellen na zijn blessure. Senne Lammens krijgt bij Blauw-Zwart dus nog een kans om zich te bewijzen. De jonge goalie deed het niet slecht in de Supercup tegen KRC Genk en in de competitie tegen KAS Eupen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie